Тома Биков е раздразнен от коментари на лица, свързани с ПП-ДБ

...
Тома Биков е раздразнен от коментари на лица, свързани с ПП-ДБ
Коментари Харесай

Още един депутат от ГЕРБ намекна, че следва да се гласува за Ваня Григорова

Тома Биков е нервиран от коментари на лица, свързани с ПП-ДБ

След Бойко Борисов още един представител на ГЕРБ загатна, че може да гласоподава за подкрепената от пропутински, социалистически и комунистически партии Ваня Григорова за сметка на Васил Терзиев.

„ Борис Бонев, Лена Бориславова и огромна част от актива, коментаторите и анализаторите на Политическа партия - Демократична България са на път да ми покажат за кого би трябвало да гласоподавам в неделя. Със сигурност не бих подкрепил партии, които ненавиждат ГЕРБ “ , написа Тома Биков във фейсбук.

„ Остават още две варианти и още няколко дни за мислене. И да знаят нашите сътрудници от сглобката, че в случай че геополитическата ориентировка на страната зависеше от тяхната електорална поддръжка, просветеност и дарба да взимат решения, то България към този момент евентуално щеше да е отвън НАТО. Щеше да е отвън НАТО, не тъй като те нямат предпочитание да е там, а тъй като са най-лошата реклама на евроатлантическите полезности “, добави Биков.

Двете варианти, за които загатва той, отвън претендента на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев са Ваня Григорова и „ Не поддържам никого “. е роден в Бургас, само че сега е депутат от 24-и МИР София.

Припомняме, че в неделя в столицата балотажът за кмет ще е сред Терзиев и Григорова, откакто издигнатият от ГЕРБ Антон Хекимян се класира трети след първия тур.



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР